ROBOTOS HEGESZTÉS

TÖBB, MINT 23 ÉVE A PIACON...

alakzat
ROBOTOS HEGESZTÉS

Cégünk számára kiemelkedően fontos a folyamatos fejlődés annak érdekében, hogy maximálisan ki tudjuk szolgálni fogyasztóink igényeit. A folyamatosan növekvő szakemberhiány és a piaci igények jelentkezése következtében két darab CLOOS hegesztő robotot vásároltunk 2 darab CLOOS 450A áramforrással, melyek segítségével rövidebb idő alatt maximális minőséget érhetünk el. Ezek a modellek nagy rugalmasságot ígérnek, a kimagasló varratpontosság és -minőség mellett. A speciális, hegesztésre szánt ipari robotok kis helyigénnyel rendelkező nagy teherbírású robusztus darabok, így sokféle feladat elvégzésére alkalmasak.

A robotos hegesztés számos új lehetőséget kínál legyen szó akár az általános iparról, akár az autóiparról – a kis és a nagy darabszámban történő gyártás magas minőség mellett garantált. Azonban a robotos hegesztés nem csak a gyors és precíz tömegtermelési folyamatokat teszi lehetővé, hanem akár egyedi, új alkatrész sablon elkészítésére is alkalmas – ehhez a megrendelő által biztosított rajzokra, esetleg minta alkatrészre van szükségünk. Ezen felül különböző anyagok (szerkezeti acél, rozsdamentes acél, alumíniumok) bérhegesztését is vállaljuk. Robotjaink az olyan helyzetekben is kiváló megoldást kínálnak, mint a nehezen hozzáférhető területeken történő pont- és ívhegesztés. A vékony csuklók segítségével a szűk helyeket is eléri a hegesztőfej. Úgy gondolja, hogy ez a technológia megoldást kínálhat problémáira? Forduljon hozzánk bizalommal!

GINOP-2.1.1-15-2015-00227

Kis hőbevitelű robotosított hegesztés alkalmazása bevonatos lemezeken

A Crown International Kft. és a FERROPAN-Építő Kft. megkezdte a GINOP-2.1.1-15-2015-00227 azonosítójelű projektjét, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program "Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása" c. felhívás keretében megkötött támogatási szerződésnek megfelelően. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

robotos hegesztés robotos hegesztés robotos hegesztés