SZOLGÁLTATÁSAINK

Ferropan Építő Kft. - Az ipari épületek specialistája

acélszerkezet szerelés, kivitelezés

Cégünk több, mint 23 éve épít acélszerkezeteket, illetve acélszerkezetes ipari épületeket. Rácalmási központunkból az ország minden területén vállalunk közreműködést az ipari létesítmények építőprojektjeiben.

részletek

robotos hegesztés

A folyamatosan növekvő szakemberhiány és a piaci igények jelentkezése következtében két darab CLOOS hegesztő robotot vásároltunk 2 darab CLOOS 450A áramforrással, melyek segítségével rövidebb idő alatt maximális minőséget érhetünk el.

részletek

ipari épületek, csarnokok karbantartása

Manapság egyre nagyobb teret nyernek az ipari, könnyűszerkezetes csarnokok, melyeket szinte minden területen fel lehet használni, mint például a mezőgazdaságban. Gyakori, hogy könnyűszerkezetes csarnokok, acélcsarnokok építésébe fektet a beruházó, hiszen ár-érték arányban szinte verhetetlen...

részletek

belátást nyerne munkásságunkba? tekintse meg referenciáinkat

TOVÁBBI FOTÓK A "REFERENCIÁK" MENÜPONTBAN!

ferropan
ferropan
ferropan
alakzat
Részt vettünk benne!

Fontos, hogy az ország nagy agrárhagyományokkal rendelkező részei se maradjanak ki az újraiparosításból, hiszen a mezőgazdaság mellett az ipar fejlesztése is meghatározó része az aktív vidékpolitikának - mondta Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter az Ábrahám és Társa. Kft. új üzemcsarnokának átadásán kedden Túrkevén.(Az MTVA felvétele)

Fazekas Sándor vidékfejesztési miniszter az Ábrahám és Társa Kft új üzemcsarnokának átadásán