Delim Kft., Hankook – csőhíd megerősítése

Miközben a terv szerint haladt a megvalósítás, a körülmények nagymértékben megváltoztak! Végül nagyszerűen sikerült megoldani a helyzetet, méghozzá úgy, hogy közben az üzemi termelés nem állt le. Olvassa el, milyen váratlan helyzet okozott meglepetést…

A Hankook Tire Magyarország Kft. harmadik ütemének építése során a technológiai csöveket tartó acélszerkezet készült. A kivitelezés az előírtak szerint elkészült. Azonban az üzem gyártástechnológája változott, s a továbbfejlesztés miatt a csőhíd egyes szakaszait meg kellett erősíteni. Érdekes helyzet volt, hogy a kivitelezés közben a körülmények úgy változtak meg, hogy a felépítményt időközben kellett módosítani.

A munkák kivitelezése közben a helyszínen több módosítást kellett megvalósítani. A végleges megoldások 3-4 javaslatom alapján valósultak meg, amivel segítettük a tervezői feladatok megvalósulását. Nem volt egyszerű kör, előfordult, hogy kettő-három helyen dolgoztunk egyszerre. A munkálatok végzése közben az üzem folyamatos, zavartalan működésének biztosítása szintén szerződéses feladataink közé tartozott.

vissza